Мода

Свечени фустани

Погледнете го нашиот избор на свечени модели за сезона пролет 2013. Се надеваме дека галеријата ќе ви посужи како извор на инспирација за тоа што да изберете или како да ги комбинирате оние парчиња што веќе ги имате.colorblock pleated dress | oasis

pretty

need

LOVE

So pretty

FYL

Sooo cute!

New Year's Kiss Dress, adorable!

(Great site for cheap dresses!) rehersal dress?

. ericanoelle33

pretty

Perfect formal dress

//

Party dress.

 

Напиши коментар