Sweet Home

Светла, модерна, со многу стил – вила Areopagus

Дозволете да ви го представиме овој дом кој слободно можеме да го посочиме како вистински претставник на современата модерна архитектура.

Смелото комбинирање на различни, интересни материјали е во синхронизација со функционалноста и префинетиот поглед на дизајнерите.

Избраната палета од меки и светли нијанси со интересни акценти во жолто и црно создава една смирена и хармонична атмосфера во која со задоволство би се потопиле…

 

Напиши коментар