Дестинации

Тахити: Рај на земјата

Ако некогаш сте замислувале како изгледа рајот на земјата, многумина сметаат дека Тахити е најблиску до нашата перцепција за тоа како треба да изгледа рајот.

Тахити е најголемиот остров во Француска Полонезија, со популација од 169,674 жители. Тахити е дел од архипелагот Society Islands во јужниот дел на Тихиот океан.

Освен прекрасните плажи од кои застанува здивот, Тахити е познат и по бујната тропска вегетација. На Тахити има за секого се, од хотели за сечиј џеб, добри забави во комбинација со природни убавини, пливање со делфини и божествено убави корални гребени во кои нуркањето преставува незаборавно доживување.

 

Напиши коментар