Мода

Темпераментна зима со Roberto Cavalli

Секако модата што ја нуди Кавали не е за нашето секојдневие, но ние сакаме да ви ја представиме со цел да ги видите уникатните комбинации на дезени и чистата убавина на црниот елегантен аутфит.

Особено кога станува збор за анимал принтот и неговата примена во модата – никој не го прави тоа подобро од Кавали.

 

Напиши коментар