Дестинации

The St. Regis Punta Mita Resort

Св Регис Пунта Мита Ресорт е Хотел сместен во волшебниот амбиент на една од најпривлечните плажи во светот на пацифичкото крајбрежје на Мексико. Опкружен со белите песоци, недопрени води и бујна тропска флора, амбиентот на одморалиштето е исто толку извонредно колку што е и удобно. Пунта Мита значи “влез во рајот” и се наоѓа на Ривиерата Nayarit, составен од 600 хектари внатрешен простор и станбен простор кој нуди целосна удобност во текот на целата година.

 

Напиши коментар