← НАЗАД НА БОЗА

Tom Ford машка колекција

Tom Ford машка колекција
662 Читања

Луксузна и елегантна колекција за мажи за Есен/Зима 2013, за сите мажи кои имаат стил…

Оваа колекција за мажи наменета за есен и зима 2013. година, која е дело на познатиот моден креатор Tom Ford им привлече најмногу внимание на медиумите на fashion week-от кој беше одржан во фебруар оваа година. На денот на ревијата Tom Ford лично им ја покажа колекцијата на сите заинтересирани медиуми.

Како што се очекуваше, колекцијата изобилува со елегантни одела, плетени шалови и прекрасни смокинзи.

TOM FORD MUŠKA KOLEKCIJA

TOM FORD MUŠKA KOLEKCIJA

TOM FORD MUŠKA KOLEKCIJA

TOM FORD MUŠKA KOLEKCIJA

TOM FORD MUŠKA KOLEKCIJA

TOM FORD MUŠKA KOLEKCIJA

TOM FORD MUŠKA KOLEKCIJA

TOM FORD MUŠKA KOLEKCIJA

TOM FORD MUŠKA KOLEKCIJA

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk