man fashion

Топ 10 машки фризури за есен 2013.

Оваа есен освен добро потстрижување ќе ви биде потребен и некој добар гел или некој друг препарат за обликување на косата.

Некои од модерните машки фризури погледнете ги во продолжение:

muske_frizure_za_jesen_2muske_frizure_za_jesen_3

muske_frizure_za_jesen_4muske_frizure_za_jesen_5

muske_frizure_za_jesen_6muske_frizure_za_jesen_7

muske_frizure_za_jesen_8muske_frizure_za_jesen_9

muske_frizure_za_jesen_10muske_frizure_za_jesen_11

 

Напиши коментар