Керозин

TOYOTA GT 86

Кога ја возите новта Toyota GT 86 , незаборавното искуство е загарантирано…

Компанијата Toyota својата нова верзија на спортски автомобил ја најавуваше многу долго, но чекањето се исплатеше. Кога автомобилот е конечно представен, ги исполни и очекувањата на најголемите критичари. Совршен баланс  на перформансите и потрошувачката, го прават моделот GT 86 единствен на пазарот. Целта на јапонските произведувачи била да произведат прав спортски автомобил кој, за разлика од своите конкуренти, е достапен на поширок спектар на купувачи.

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

VOZILI SMO TOYOTU GT 86

 

Напиши коментар