Убавина

Тренди маникир

Сјајни и мазни нокти предизвикуваат восхит кај секоја жена. Неопходно е да се грижите за вашите нокти, како што се грижите за останатите делови од вашето тело. Убавите и стилски нокти се многу важен дел од женската визија. Кога се среќаваме со нови луѓе, прво обрнуваме внимание на целокупната визија но по кратко време почнуваме да ги забележуваме и деталите. Полека наидуваме на ноктите на нашиот соговорник, кој се покажаа како исклучително важен детал.

Дами, не заборавајте на вашите нокти, тие сигурно не се најважното нешто во вашиот живот, но на многу места тие ќе говорат наместо вас.

Еве неколку предлози за тренди маникир:

 

Напиши коментар