ШоуБиз

Тргнала на турнеа: Во автобусот на Ријана пронајдена дрога!

На граничниот премин од Соединетите американски држави во Канада стопирани се автобусите со кој ексцентричната пеачка Ријана одела на турнеа, а причината за ова бил сомнежот дека во нив ќе се пронајдат опојни средства.

Полицијата заедно со кучињата трагачи ги пребарала сите автобуси и успеала да го пронајде она што го барала. Марихуана е пронајдена кај еден член од екипата на пеачката, но бедејќи количината не била голема, тој завршил само со прекршочна пријава.

Во моментот кога сето ова се случувало Ријана не била во автобусот, но со оглед на фотографиите кои ги објавува на друштвените мрежи, на кои пуши марихуана, голема е веројатноста дека и таа ќе имала иста “судбина”.

Напиши коментар