← НАЗАД НА БОЗА

Три неверојатни природни базени

Три неверојатни природни базени
715 Читања

Природата е најсовршениот творец. Помислете на ова кога ќе се посомневате дека некоја од фотографиите прикажани подолу се обработени со Фотошоп:

To Sua Ocean Trench, Самоa

4

Еnchanted river, Филипини

enchanted river

Las Grietas, остров Галапагос, Еквадор

6

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk