Дестинации

Тропска градина на Тајланд

Некогашната плантажа на овошје денеска е една од најголемите и најубавите градини на Тајланд…

На површина од преку два километри квадратни се простираат уметничките композиции на билки од целиот свет. Плодното тло на Патаја и благата клима овозможиле гење на кактуси, ананас и нежни билки на истото место. Nong Nooch е составен дел на истоимениот резорт, па некои делови од градината се домови на папагалите и слоновите. Секоја сабота се одржува шоу и парада на слоновите, кои се воедно и најголема атракција на ова место.

TROPSKI VRT NA TAJLANDU

TROPSKI VRT NA TAJLANDU

TROPSKI VRT NA TAJLANDU

TROPSKI VRT NA TAJLANDU

TROPSKI VRT NA TAJLANDU

TROPSKI VRT NA TAJLANDU

TROPSKI VRT NA TAJLANDU

TROPSKI VRT NA TAJLANDU

TROPSKI VRT NA TAJLANDU

TROPSKI VRT NA TAJLANDU

TROPSKI VRT NA TAJLANDU

 

Напиши коментар