Bridal

Убавата невеста на Enzoani

Нова година, нова среќа, или поинаку кажано – бидете најшармантната и ослепителна невеста за 2013 –а со свадбените модели на Enzoani.

И за да блеснете на тој толку важен ден во животот на секоја жена, изберете ја вистинската невестинска креација од пролетните колекции за оваа година, што редовно ги представуваме на нашиот сајт.

Колекцијата е посветена на модерната жена која може да избира различни стилови – современа принцеза, градски шик, супер модерна, нежна, сензуална, сексапилна, или нежна самовила.

Холандскиот бренд повторно изненадува со разнообразие, квалитет и женственост.

 

Напиши коментар