Sweet Home

Убавината на ентериерот од дрво

Денес ќе ви представиме еден впечатлив апартман кој се наоѓа во Италија и кој силно ги освои нашите женски срца со прекрасниот ентериер.

Внатрешниот дизајн е дело на талентираниот Џанлука Фанети и како што ќе видите изобилува дрвото – од дрвен материјал изработени се не само ѕидовите и подовите, но и мебелот. Ова е интересно решение, внесува пријатна атмосфера во просторот, создава чувство на комфорт, удобност, хармонија и опушта максимално.

 

Напиши коментар