Sweet Home

Уметничко дело на дизајнот

Овој стан се наоѓа во Израел, се простира на два спрата и има три гостински соби, отворен план на просторот за живеење, кујна, трепезарија, работна соба, две тераси, приватана тератана и подземна гаража за два автомобили. Приватниот лифт дава пристап до горното ниво, на кое се наоѓаат само фантастични мастер спални соби.

Овој пентхаус претставува вистински луксуз, со својот моќен и разнобоен дизајн. Прозорците од подот до таванот во дневната соба, врамени со црвени завеси, прекрасен поглед кон морето… Тоа е се што ви е потребно за ентериер кој е повеќе од обичен.

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

UMETNIČKO DELO DIZAJNA ENTERIJERA

 

Напиши коментар