Bridal

Уникатни невести од филмовите

Свадбите се многу важен дел од животот на филмските ликови.

Ова важи, се разбира и за реалниот живот. Затоа решивме да ви покажеме неколку филмски невести кои нјмногу не инспирираа.

Тие се исклучително различни по стил и емитување и сигурно некоја од нив ќе ве инспирира за вашата сопствена свадба.

Да ги погледнеме заедно:

 

Напиши коментар