man fashion

Урбана машка мода од H&M за пролет 2013

Како би го опишале новиот каталог на H&M за пролет 2013 накратко? Мошне едноставни стајлинзи, смирени бои, отсуство од декоративни елементи, парчиња гардероба што практично влегуваат во секаква комбинација. Одличен избор за мажите кои сакаат да бидат модерни, но со сопствен стил и ненаметливо.

Casual Men's Looks in H&M Spring-Summer 2013 (1)

Casual Men's Looks in H&M Spring-Summer 2013 (2)

Casual Men's Looks in H&M Spring-Summer 2013 (3)

Casual Men's Looks in H&M Spring-Summer 2013 (4)

Casual Men's Looks in H&M Spring-Summer 2013 (5)

Casual Men's Looks in H&M Spring-Summer 2013 (6)

H&M Spring-Summer 2013 Collection (1)

H&M Spring-Summer 2013 Collection (2)

H&M Spring-Summer 2013 Collection (3)

H&M Spring-Summer 2013 Collection (4)

H&M Spring-Summer 2013 Collection (5)

H&M Spring-Summer 2013 Collection (6)

H&M Spring-Summer 2013 Collection (7)

 

Напиши коментар