Дестинации

Ве водиме на раскошниот Бали

Бали, еден од нјволшебните острови на светот, му припаѓа на индонезискиот архипелаг, се наоѓа во близина на екваторот на преминот од Индискиот во Тихиот океан.

Овој остров има прекрасни плажи, окружен е со кристално плаво море, бујна вегетација, тропски џунгли…

Плажите кој се наоѓаат на Југот се прекриени со златен песок и азурното море, додека северниот брег е прекриен со црн, вулкански песок и идеален е за пливање.

Внатрешноста на островот, често игнорирана од страна на посетителите, исто така има свои убавини.

Главниот град на Бали е Денсапар. Во него се сместени сите органи на власта, како и поголемиот број на универзитети, додека културен центар на островот е градчето Убуд.  На крајот од југот на островот се наоѓа Кута, престолнина на забавата, каде можат да се најдат многубројни ноќни барови.

VODIMO VAS U RASKOŠNI BALI

VODIMO VAS U RASKOŠNI BALI

VODIMO VAS U RASKOŠNI BALI

VODIMO VAS U RASKOŠNI BALI

VODIMO VAS U RASKOŠNI BALI

VODIMO VAS U RASKOŠNI BALI

VODIMO VAS U RASKOŠNI BALI

VODIMO VAS U RASKOŠNI BALI

VODIMO VAS U RASKOŠNI BALI

VODIMO VAS U RASKOŠNI BALI

VODIMO VAS U RASKOŠNI BALI

VODIMO VAS U RASKOŠNI BALI

VODIMO VAS U RASKOŠNI BALI

VODIMO VAS U RASKOŠNI BALI

VODIMO VAS U RASKOŠNI BALI

VODIMO VAS U RASKOŠNI BALI

Напиши коментар