Според израелската марка Elihav Sasson невестата за 2013-та е екстравагантна и решителна, храбра и елегантна.

Колекцијата која денеска ви ја презентираме, се одликува со иновативен дизајн, едноставни конструкции на венчаниците и ласерско сечење на деталите. Водечката боја е дијамнтско белата.

Свадбата е сон на секоја девојка, а со овие прекрасни фустани погледите ќе бидат насочени само кон вас.

 

Напиши коментар