Bridal

Венчаниците за 2013

Оваа година “романтика” е зборот што ги опишува модните колекции на венчаници.

Машината на времето повторно не враќа назад во историјата или поточно во 50-тите, кога се носеле фустани без прерамки.

Имено таква ќе биде најмодерната визија за невести оваа година. Акцентот паѓа врз деколтето во облик на срце, а недостатокот на прерамки ги нагласува рамениците на невестата.

 

Напиши коментар