man fashion

Весели портокалови комбинации

Пролетта и летото секоја модна сезона ни носат топли и ведри бои. Најверојатно тоа е нивната задача – да не расположат по долгата и ладна зима. Така и за пролет/лето 2013. на водечкото место се најде портокаловата боја со сите свои нијанси, од границата со жолто до границата со црвено.

 

Напиши коментар