Мода

Ви предлагаме безброј плисирани здолништа

Со почетоткот на учебната година, повеќето од нас по навика ќе се сетат на училишните спомени и ќе се сетат на оние темносини плисирани здолништа, кои со години беа задолжителен дел од женската школска униформа. Дефинитивно, плисето можеме да го класифицираме како една од неминливите модни трендови, за што зборува и неговото масовно присуство во женската гардероба.

 

Напиши коментар