Дестинации

Вила Gaia – Санторини

Според официјалниот опис, оваа луксузна вила се состои од две куќи кои наликуваат на пештери, сместени на две нивоа. Куќата на горното ниво, Вила Нефели, може да биде изнајмена и одвоено во однос на домот на пониското ниво.

И двете вили имаат бели ентериери, џакузи на отворено и спектакуларен поглед на Егејското море, кој ќе ви обезбедат незаборавни мигови на релаксација.

VILA GAIA NA SANTORINIJU

VILA GAIA NA SANTORINIJU

VILA GAIA NA SANTORINIJU

VILA GAIA NA SANTORINIJU

VILA GAIA NA SANTORINIJU

VILA GAIA NA SANTORINIJU

VILA GAIA NA SANTORINIJU

VILA GAIA NA SANTORINIJU

VILA GAIA NA SANTORINIJU

VILA GAIA NA SANTORINIJU

VILA GAIA NA SANTORINIJU

VILA GAIA NA SANTORINIJU

 

Напиши коментар