Sweet Home

Вилата Siete во Костарика

Вилата Siete, која се наоѓа во Guanacaste во Костарика е опкружена со совршен пејсаж…

Оваа вила со четири спални соби опкружена е со бујна вегетација и нуди панорамски поглед на океанот. Нејзината архитектура е на некој начин невообичаена: структуирана е на две нивоа, има неправилен облик и претаставува интересна овална проекција на едниот крај и правилна правоаголна на другиот. Живописниот базен е сосем доволен елемент кој совршено го подобрува впечатокот на ова прекрасно тропско место.

Дрвото е многу присутно во внатрешноста, па затоа, оваа вила има одреден русичен шарм. Собите за гости се навистина посебни и ветуваат еден незаборавен престој. Главната спална соба има king-size кревет, панорамски поглед на океанот и планините.

VILA SIETE U KOSTARIKI

VILA SIETE U KOSTARIKI

VILA SIETE U KOSTARIKI

VILA SIETE U KOSTARIKI

VILA SIETE U KOSTARIKI

VILA SIETE U KOSTARIKI

VILA SIETE U KOSTARIKI

VILA SIETE U KOSTARIKI

 

Напиши коментар