Sweet Home

Внатрешна градина во вашиот дом

Постоењето на градина во внатрешноста на вашиот дом е прилично необична идеа но истовремено и совршено решение за креирање на вашето приватно катче за опуштање…

Куќа со градина е неостварен сон за повеќето луѓе кои живеат во големите градови и немаат простор да си го дозволат тоа. За градина е потребен поголем двор, додека поголемиот број луѓе што живеат по градовите немаат ни тоа. Токму кај некои од нив  се родила идејата да направат мини градина во својот дом.

За вас ги избравме најубаво дизајнираните внатрешни градини кои можевме да ги најдеме на интернет.

BAŠTA U VAŠEM DOMU

BAŠTA U VAŠEM DOMU

BAŠTA U VAŠEM DOMU

BAŠTA U VAŠEM DOMU

BAŠTA U VAŠEM DOMU

BAŠTA U VAŠEM DOMU

BAŠTA U VAŠEM DOMU

BAŠTA U VAŠEM DOMU

BAŠTA U VAŠEM DOMU

BAŠTA U VAŠEM DOMU

BAŠTA U VAŠEM DOMU

BAŠTA U VAŠEM DOMU

 

Напиши коментар