Sweet Home

Во симбиоза со природата

Сосема е возможно после прошетка среде убавата природа да се инспирирате и да ги искористите боите што таму ќе ги видите за уредување на домот. Секој нов акцент ќе придаде топлина на ентериерот во просторот.

Ви ја претставуваме оваа уникатна куќа што се наоѓа во Холандија. Голема, просторна и модерна  и со прекрасна местоположба заобиколена буквално од природата што како што ќе забележите има силно влијание и во уредувањето на просторот.

 

Напиши коментар