ШоуБиз

Во телото на Мајкл Џексон пронајден имплант кој го блокира дејството на хероинот!

Во текот на обдукцијата, во телото на кралот на музиката бил пронајден имплант кој се вградува кај зависниците од хероин и морфијум. Блокаторот работи ткака што ги блокира рецепторите за уживање во мозокот па користењето на дрога или лек наменети за уживање станува бесмислено.

Импланотот во телото на Џексон е пронајден во текот на обдукцијата, а за него се дозна дури сега, од извештаите кои ги објави судот.

Семејството на Мајкл се противело за користење на доказите за имплантот во случајот против Конрад Мареј, лекарот кој е обвинет за смртта на Мајкл Џексон.

Напиши коментар