Мода

Вог за стилот на Кејт Мидлтон

За да превземете нешто од стилот на Кејт Мидлтон носете сина боја, советуваат редакторите на модното списание Вог, кои создадоа нешто како прирачник за стилот на херцогињата.

Еве кои се омилените бои на Кејт: Таа била облечена во нијансите на сината боја во 24% од сите настани на кои се појавила. После тоа е црвената боја со 13%, белата со 12% и сивата со 11%.

 

Напиши коментар