← НАЗАД НА БОЗА

Волшебен остров на Карибите

Волшебен остров на Карибите
891 Читања

Доколку сакте да издвоите малку повеќе финансии за да побегнете од сивилото на градовите и големите гужви, овој карибски остров е права дестинација за вас…

Целиот остров “Royal Belize”, кој се простира на 7 хектари, може да се изнајми. Во него се наоѓаат три различни видови  на сместување кои се состојат од Casa Catalian, Villa Alba и Casa Valentina  од кои секоја е опремена со луксузен европски и азиски намештај.

Гостите имаат шеф на кујната кој е секогаш на располагање било да се наоѓате во кревет,  или под палмите на плажа. На располагање стојат и луксузни јахти кои се исто така прекрасно опремени и им овозможуваат на гостите максимално уживање за време на крстарењето по локалните тропски реки. На гостите им стојат на располагање и најразлични активности како што се планинарење, џет-скијање, риболов…

OČARAVAJUĆE PRIVATNO OSTRVO

OČARAVAJUĆE PRIVATNO OSTRVO

OČARAVAJUĆE PRIVATNO OSTRVO

OČARAVAJUĆE PRIVATNO OSTRVO

OČARAVAJUĆE PRIVATNO OSTRVO

OČARAVAJUĆE PRIVATNO OSTRVO

OČARAVAJUĆE PRIVATNO OSTRVO

OČARAVAJUĆE PRIVATNO OSTRVO

OČARAVAJUĆE PRIVATNO OSTRVO

OČARAVAJUĆE PRIVATNO OSTRVO

OČARAVAJUĆE PRIVATNO OSTRVO

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk