Убавина

Враќање на пунџата на 1000 начини

Едноставно. Шик. Класично. Практично. Пунџата како кралица на фризурите!

Оваа сезона на самиот врв на тренди фризури се искачи по малку заборавената пунџа. И тоа, пунџа на 1000 начини… од онаа класичната како на балерините па до оние свечените или “збогатени” со плетенки или аксесоари за коса. Пунџата е класична и практична и во зависност од гардеробата, можете да ја носите на тренинг, попладневна прошетка, опуштен ручек, на работа или на свечени приеми.

Еве го и нашиот предлог за нешто поинаква и свечена пунџа, кој ќе ви покаже како најлесно и најбрзо да ја направите со само неколку чекори:

pundja

nemarna pundja

pundja

pundja

pundja

 

Напиши коментар