Убавина

Време ли е за нова фризура?

Кога ќе дојде моментот и ќе решите дека е време за нова фризура посветете внимание на следново:

– бидете сигурни дека новата боја одговара на вашиот тен,

– дали формата одговара на вашиот облик на лице,

– дали стилот на фризурата одговара на вашиот веќе изграден стил,

– дали сте сигурни дека ви треба естетска промена или е последица на емоционална криза?

Штом сето ова е дефинирано, вие сте спремни да ја разгледате нашата галерија и да ја откриете вашата потенцијална нова фризура.

 

 

 

Напиши коментар