Мода

Врвните брендови со своите најдобри модели чевли

Во денешната статија ќе ви ги представиме најдобрите модели чевли од врвните брендви во модата меѓу кои ќе ги споменеме Шарлот Олимпија, Марни, Прада, Гучи, Луи Витон, Версаче и др.

Дел од чевлите се наменети за тековната есен-зима сезона, а дел од нив се предвесници на трендот што ќе владее пролет-лето 2013 година.

 

 

Напиши коментар