Sweet Home

Зад зидовите на една куќата во Ибица

Додека ние си седиме во вештачки осветлените канцеларии, некаде во светот луѓето своето време го поминуваат на многу пријатни начини. На пример – во својата куќа во Ибица. Се појавивме зад зидовите на една таква убавица, за да видиме како точно е опремена. Излезе дка во конкретниот случај светлите тонови ги завзеле сите простории.

 

Напиши коментар