Sweet Home

Живот како во бајките

Денес ќе ви претставиме еден од најубавите имоти во Тексас…

Преубава вила што зафаќа површина од 1400 метри квадратни. Поседува 7 спални соби, 12 купатила, вински подрум со над 4000 квалитетни примероци, домашно кино, просторија за покер, голема гаража, библиотека, игротека… Имотот го краси раскошен екстериер од бујно зеленило, базен со солена вода, прекрасна градина…

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

IMPRESIVAN DOM U TEKSASU

 

Напиши коментар