Motherhood

Знаете ли дека секоја десетта жена го изневерува својот маж

Американскиот портал “Village” спроведе едно истражување во кое биле анкетирани 2000 жени од 18 до 49 години, со цел да открие колкав процент од жените се неверни.

Резулатите од анкетата покажуваат дека секоја десета жена која е во брак го изневерува својот сопруг. 62% од жените замислуваат друг маж додека водат љубов со својот сопруг, а четири од десет жени попрво би го преспале сексот со својот сопруг.

Истражувањето покажало и дека 23% од жените водат љубов три пати месечно. 70% од испитаничките се изјасниле дека однапред ја знаат локацијата каде ќе се случи сексот, а повеќе од половината можат да го предвидат и времето.

 

Напиши коментар