← НАЗАД НА БОЗА

1 фустан, 5 различни визии (Видео)

1 фустан, 5 различни визии (Видео)
600 Читања

Секоја девојка во својата гардероба има барем еден обичен фустан. Па исто така и вие!

А што подразбираме под обичен фустан? Па, по можност прав, припен за телото и во мултифункционална боја…

Имате ли таков? Ако вашиот одговор е “Да”, тогаш имаме неколку идеи за вас, балгодарение на кои ќе постигнете сосема различни визии со вашиот фустан. Нели е тоа најубавото во модата – експериментите?!

Видеото што ви го подготвивме, ќе ви даде корисни совети за креирање на секојдневните визии, а вие можете да ги користите за да го надградите со сопствени идеи.

Па, погледнете ги идеите и инспирирајте се!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk