Sweet Home

10 Креативни идеи за декорација на домот

Повторно сме со генијални идеи за разубавување на вашиот дом.

1. Полица од дрво

155

 

2. Плакар од масички за кафе

224

 

3. Полици од дрва за огрев

321

 

4. Лебдечки полици

421

 

5. Трансформација на старата врата

521

 

6. Полици од даски за бродање за момчињата

615

 

7.  Направете ги старите фјоки – полици

717

 

8. Направете слика од полиците

816

 

9. Полици што се “ролаат“

917

 

10. Полица од микро скали против пожар

1017

Напиши коментар