man fashion

Часовничарите од брендот Луис Моне, освоија галаксија во своето ново остварување. Овој саат содржи делче “eH3“ метереотит кој ја претставува меселината на позиција 12 саат, и е опркужен со темно ноќно небо, од таму и доаѓа имети меѓуѕвезден. Овој метеоритит доаѓа од Меркур, а е формиран во космпичката колизија која се случила пред формирање на самиот систем, пред 4.5 милијарди години.

Бројчаникот на овој ексклузивен часовник направен е од бисерни нијанси, и претставува двоен универзум на ден и ноќ.

luksuz-satovi-louis-moinet-stardance_2 luksuz-satovi-louis-moinet-stardance_4 luksuz-satovi-louis-moinet-stardance_5 luksuz-satovi-louis-moinet-stardance_6

Напиши коментар