Мојата кујна

ПОТРЕБНИ СОСТОЈКИ:

  • 75 грама Грејпфрут
  • 50 милилитри Бел рум
  • 75 милилитри Џус од грејпфрут
  • 50 милилитри Blue Curacao

 

ПОДГОТОВКА:

Промешајте ги Blue Curacao-то и белиот рум со џусот од грепфрут и додадете лед во шејкерот, па убаво промешајте.

Потоа сипете во висока чаша.

Напиши коментар