ШоуБиз

Неверојатна сличнот: Светски ѕвезди кои личат!

Нема да ви се верува како некои од познатите личности личат недни на други. Сигурно за некои од нив сте се збуниле.

 

  • Хавиер Бардем и Џефри Дин Морган

havijer-bardem-i-dzefri-din-morgan-1391607600-25976

 

 

  • Кејт Миделтон и Лоерн

kejt-i-loren-1391601189-25960

 

  • Кети Пери и Зори Дешанел

keti-i-zoi-1391602551-25964

 

  • Пенелопе Круз и Пас Вега

penelope-kruz-i-paz-vega-1391604383-25970

 

  • Мила Кунис и Сара Хилан

mila-kunis-i-sara-hilan-1391605111-25972

 

  • Селена Гомез и Луси Хејл

selena-gomez-i-lusi-hejl-1391606332-25974

Напиши коментар