man fashion

Внимавајте на својата фризура!

Мажите мислат дека се многу ин ако прават нешто инвентивно со нивните коси, но The Men ќе ви открие кои фризури девојките НЕ ги сакаат.

  • Фризура со опашка – голем процент на жени би рекле дека машко со долг реп им асоцира на перверзно расипан тип, но и внимателен љубовник.Варијациите кои мажите го прават со нивната коњска опашка воопшто не им се привлечни на жените.Чест на искучоците кои знаат како да ја средат долгата коса.
  • Фризура буквар – начешлана надолу, права или виткана со патец на средина! Пораснете!
  • Можеби кога сте биле второ одделение игледало кул, но кога настапува машкоста таа фризура воопшто не е препорачлива.
  • Долга-неуредена коса – точно дека долгата коса кај млади луѓе дури делува симпатично, секси и привлечно. Но девојките мразат машки со долга, неуредна плус мрсна коса. Како што годините поминуваат така луѓето треба да го менуваат изгледот и да се до некаде прилагодат на тоа што самите години го носат. Кога Бон Џови се прилагоди на кратката коса токму поради годините, сигурно ќе се прилагодите и вие.
  • Накисната и исчешлана наназад – со таква фризура, искисната или мрсна никогаш ама баш никогаш нема да ве погледне некоја девојка.Односно, ќе ве погледнат ама која ќе биде причината запрачајте се.
  • Фризура со опашка – голем процент на жени би рекле дека машко со долг реп им асоцира на перверзно расипан тип, но и внимателен љубовник.Варијациите кои мажите го прават со нивната коњска опашка воопшто не им се привлечни на жените.Чест на искучоците кои знаат како да ја средат долгата коса.

Напиши коментар