Мода

Андријана Лима плени со својата убавина во новата колекција на Викторија!

Адријана Лима се сликаше во најжешко издание досега. Фотосесијата на преубавиот ангел на Victoria’s Secret е за нова колекција за долна облека.

 И да напоменеме, нејзиното мајчинство дополнително и влијае на убавината. Сега е уште попривлечна.

Сигурно Марко Јариќ се гордее со својата сопруга!

25298-1395657206-Adriana-Lima-VS-lingerie-1 25298-1395657206-Adriana-Lima-VS-lingerie-2 25298-1395657206-Adriana-Lima-VS-lingerie-3 25298-1395657206-Adriana-Lima-VS-lingerie-5 25298-1395657206-Adriana-Lima-VS-lingerie-7 25298-1395657206-Adriana-Lima-VS-lingerie-10 25298-1395657207-Adriana-Lima-VS-lingerie-15 25298-1395657207-Adriana-Lima-VS-lingerie-18 25298-1395657207-Adriana-Lima-VS-lingerie-20

Напиши коментар