Мода

Преубава линија на Манго за полни жени!

Се појавија многу емисии и манекенки кои ги поддржуваат полните луѓе и пробуваат да ги заштитат.

А што е вистина, секој со својот вкус и има многу мажи кои не ги сакаат девојките кои се без облини, туку напротив, тие кои имаат што да понудат и што се по полни.

Ова е новата колекција на Манго која ја нарекоа Виолета. Истата е за нормални луѓе и за тие што се малце заоблени.

Девојката е нежна и преубава. Моделите и парлињата облека се превкусни, едноставни, секојдневни и во исто време шик.

 

01 03 04 05 06 07 10

Напиши коментар