Bridal

2014 Колекција на венчаници – Alina Gheorghe

Најновата колекција на венчаници од Алина Георге наречена  “Vintage Love” е инспириранa од елеганцијата и убавината на 50-те. Овaa софистициранa колекција содржи гламурозни “сирена“ фустани и романтични наметки украсени со детали од скапоцени камења, тантела, кристали.

alice design rochii mireasa 2014 adelaide wedding dress sleeves

alice design bridal 2014 giselle sleeveless wedding dress

alice design bridal 2014 sabrina long sleeve gown

alice design romania 2014 victoria wedding dress

alice design romania bridal 2014 olive mermaid wedding dress

alice design romania bridal 2014 olive mermaid wedding dress keyhole back

alice design bridal 2014 rosa sleeveless wedding dress

alice design wedding dresses 2014 matilda long sleeve lace gown

Напиши коментар