Убавина

3 идеи за пролетен маникир

Со топлото време од неодамна, се појавија најновите шарени колекции облека, цветови во косите, нежна шминка во пастелни бои и маникир кој одговара на целокупносто позитивно расположение.

Ви нудиме три големи идеи за маникир со шарени цветни елеманти. Потребно ви е малку време и желба, за да постигнете ваков резултат.

Погледнете го видето!

Напиши коментар