Sweet Home

5 идеи како да го разубавите тоалетот

Ви претставуваме пет одлични идеи како да го разуваите тоалетот и да додадете топлина. Сигурни сме дека дел од овие ќе ви се допаднат и можеби ако имате простор и можност да примените некоја од идеите.

Да ве потсетиме, тоалетите секогаш треба да се чисти и проветрени. Да влегува доволно светлина. Пешкирите да се чисти и средени. Додадете и дополнителни детали во боја со пешкирите.

1.  Додадете камин

148

 

2. Ставете полици со книги

218

 

3. Размислете за дрвен декор со кој ќе му дадете топлина

316

 

4. Класични предмети

416

 

5. Со цвеќиња ќе внесете живост во тоалетот

517

Напиши коментар