ШоуБиз

8 убиствени изрази на жената

Ако слушнете дека жената ви кажала нешто вакво, бегајте, сигурно нешто имате згрешено.

  1. Во ред, јас сум во право. (За што и да се расправате, секоја кавга завршува со оваа реченица)
  2. Добро тогаш! (Значи: добро да размислам како после ова ќе те казнам)
  3. Ништо! (Затишје пред бура, добро да се пазите)
  4. Пет минути. (Ако се спрема за излегување – пола саат)
  5. Благодарам (Не си ја удирајте главата, само кажете нема на што)
  6. Само пробај. (Пробај ако се осмелиш. За мир во куќата, за што и да важи ова, мажите најдобро да не пробуваат да докажат нешто)
  7. Не си грижи, јас можам. (Во превод, јас те замолив нешто да направиш, а ти не ни проба да помогнеш)
  8. Длабоко издишување (Не е вербален збор, туку жената сака да покаже дека жали што губи време за да се кара со вас)

Напиши коментар