Мода

Актуелни костими за капење за 2014

На модната недела во Милано беа претставени костимите за капење кои ќе го отсликаат летниот период за 2014.

Може да се забележат дизанирани парчиња, цветни мотиви, од друга страна дел од костимите се со едноставни и шик линии.

На дел од моделите долниот дел од костимот за капење е со висок струк а самиот градник е направен да ги истакнува и зголемува градите.

 

movimento-1397227762-32840  osklen-praia-1397226721-32828 osklen-praia-1397226721-32830 osklen-praia-1397226721-32832 patricia-viera-1397227762-32844 salinas-1397226721-32834 suman-nathwani-1397226721-32836 zingara-1397226721-32838 zingara-1397227762-32846 zingara-1397227762-32848

Напиши коментар