Bridal

Alan Hannah со кокелција невестински фустани за 2014

Што го прави фустсанот безвременски? Дали е до шиењето или до квалитетот кој ги прати трендовите? Во ова успева Маргарет Хана, дизајнерот позади брендот Алан Хана.

Во новата колекција на безвременски невестински фустани кои нудат софистицираност и класика дополнително е даден акцент и на детаљите. На колекцијата влијаел изгледот од 20-от век  со модерна чуствителност, направени со прекрасна елегантност.

 

alan-hannah-2014-gwyneth-wedding-dress alan-hannah-2014-gwyneth-wedding-dress-back-swarovski-crystal-beadwork alan-hannah-2014-gwyneth-wedding-dress-illusion-back-beaded-detail alan-hannah-bridal-2014-bacall-wedding-dress alan-hannah-bridal-2014-bacall-wedding-dress-long-sleeve-illusion-back alan-hannah-bridal-2014-timeless-beauty-betttie-sleeveless-wedding-dress alan-hannah-bridal-2014-timeless-beauty-betttie-sleeveless-wedding-dress-byzantium-tiara alan-hannah-wedding-dresses-2014-dolores-gown-removable-overskirt-fur-wrap alan-hannah-wedding-dresses-2014-dolores-gown-strapless-peplum alan-hannah-wedding-dresses-2014-evita-gown-bettie-headband alan-hannah-wedding-dresses-2014-evita-gown-bettie-jeweled-headband

Напиши коментар