← НАЗАД НА БОЗА

Ана Михајловски: Не сум сигурна дека во скоро време ќе има Икс Фактор

Ана Михајловски: Не сум сигурна дека во скоро време ќе има Икс Фактор
733 Читања

 Водителката неодамна заврши со водење на првото вокално натпреварување на балканот Икс Фактор. На Инстаграм таа објави дека наредно такмичење од овој тип сигурно нема да се слчи во скоро време.

Ова го откри во допишувањето со водителката Марија Шерифовиќ.

Да потсетиме, на првиот регионален Икс Фактор, кој заврши пред неколку дена, победник беше Даниел Кајмакоски. Талентираниот македонски пеач во интервјуата кои му беа правени, најави дека ја сака иднината во која се замислува како пеач со светска кариера!

Ana-Mihajlovski-Marija-Serifovic-670x227

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk